Rólunk

A Fertilia Kft. Trans Kft. magyar tulajdonban lévő vállalkozás. A folyékony áruszállítás mellett tehergépkocsi szerviz is szerves részét képezi tevékenységünknek.
A Fertilia életében fontos az innovatív szemlélet, így feladatköreinket bővítettük a szállítás és szakszerviz területén.
 
Járműparkunk 17 kamionból és 22 pótkocsiból áll. Pontos, jól szervezett logisztikai háttérrel kívánság szerinti időben szállítjuk az árut partnereinkhez, belföldön-külföldön egyaránt. Cégünk további erőssége, hogy a kistermelők igényeit is kielégítjük, ezért a kisebb mennyiségek szállítását ugyanúgy megoldjuk, mint a nagy volumenű rendelés vevőkhöz juttatását.
 
Az innováció eredményeként 2016-ban elindítottuk tehergépkocsi szakszervizünket. Ez egy saját, márkafüggetlen, jól felszerelt műhely, melyben BPW szerződéses partnerként, HALDEX, SAF, WABCO, KNORR-Bremse diagnosztikai és javítási szolgáltatások széles körével végezzük tehergépjárművek, pótkocsik és autóbuszok szervizelését, műszaki vizsgára való felkészítését.
 
A Fertilia Trans Kft. központja és fő gyártó, logisztikai kapacitása valamint szakszervize Enyingen található.
 
A folyamatosan bővülő ügyfélkörünk megbízható referenciát ad a gyors és korrekt ügyintézésről. Nemzetközi kapcsolattal is rendelkező sofőrjeink, képzett szakembereink, továbbá a korszerű felszereltség a biztosítéka, hogy szállítmánya és tehergépjárműve a legjobb kezekben van.
Tekintse meg referenciáinkat a Szolgáltatások menüpont alatt, és keressen fel minket bizalommal.
 

Szállítás – Szakszerviz problémáját megoldjuk!
 

Ajánlatkérés

Bármilyen folyékony áruszállítási és tehergépkocsi szervíz feladattal kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére. Kérjen tőlünk árajánlatot most!
Replica Watches
Blancpain Replica Franck Muller Replica Omega Replica Patek Philippe Replica Watches Richard Mille Replica