Nagyszabású műhely szerviz nyílt napot tartottunk

Közzétéve: 2016/04/15

Műhelymegnyitóval egybekötött szerviz nyílt napra vártuk a hazai szállítmányozás ágazatának érintett szereplőit. 
A matuzsálemi esztergapad mellett ülni, és hallgatni a szállítmányozással, szakszervizzel, üzemanyag takarékossággal kapcsolatos szakmai előadásokat adott egy egyedüli atmoszférát, hangulatot a szakmai napnak.
Az i-re a pontot a látványos gulyáságyúban rotyogó ebéd íze, illata adta meg.

A Renault Trucks T járműbemutatója, BPW tengelygenerációk bemutatása és haszongépjármű alkatrészek workshopja is színesítette a programot.

szakmai rendezvényt Simon Péter, a Fertilia Kft. ügyvezetője nyitotta meg, aki ünnepélyesen átadta az idén 25 éves cége megújult műhelyét.

- „Nem a téglát, és nem a vasat akarom átadni, hanem azt a tapintható irányultságot, tudatosságot, amivel az eddigi belső műhelyünkből egy kifelé, a mai piacra dolgozó, annak megfelelő szolgáltató hátteret biztosító műhelyet hívtunk életre!”
 
Tárai Zoltán szállításvezető vette át a szót, aki a műtrágyagyártás és kereskedelem területén jártas Fertilia múltját, jelenét és jövőképét ismertette az érdeklődőkkel. Bemutatta szállítmányozással kapcsolatos részlegünket, amely belföldre és külföldre egyaránt szállít vegyi anyagokat, savakat, lúgokat, alkoholokat, olajokat, ragasztóanyagokat és betonadalékokat.
Jövőbeni célkitűzéseink közt a járműpark bővítése, egy új arculat kialakítása, a közvetlen partneri kapcsolatok bővítése, a nemzetközi fuvarozás növelése, komplex szolgáltatás biztosítása, valamint az egyedi igények kiszolgálása szerepel.
Kiemelte, hogy szem előtt tartjuk a pontosságot, a megbízhatóságot, a rugalmasságot, a nagyfokú szakértelmet, hiszen ezen elvek mentén lehet csak jövőbemutató szolgáltatásokat nyújtani.
Műhelyüknek és szakszervizüknek szolgáltatásait is ismertette a résztvevőkkel. A világ 3200 BPW szerződéses partnerének egyikeként szakképzett háttérrel a kisebb javításoktól egészen a futómű, fékrendszer átépítésig vállalunk megbízásokat, a BPW futóművek használói számára 0-24 órás segélyszolgálatot és országúti mentést is biztosítunk. A tehergépkocsikon, autóbuszokon fékpadi mérést, rázópados futómű ellenőrzést, számítógépes diagnosztikát, fék-futómű javítást, gumijavítást, klímaszerelést is végzünk, ill. alkatrészeket, kenőanyagokat is értékesítünk.
 
A rendezvényen fő partnereink közül olyan előadók szólaltak fel, mint Dénes Róbert, a Renault Trucks termékmenedzsere, aki az üzemanyag takarékosság hatékony megoldásairól tartott prezentációt, Horváth Ádám, a Drechsel & Kollár Kft. műszaki tanácsadója, aki BPW mobilitás és rendszerpartnerség kapcsán beszélt, ill. Pregun Gyula, a G. Magyar képviseletében, aki a XX. századi magyar sikert, a G. Magyar tartálykocsit mutatta be.
 
 

 
 

Ajánlatkérés

Bármilyen folyékony áruszállítási és tehergépkocsi szervíz feladattal kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére. Kérjen tőlünk árajánlatot most!
Replica Watches
Blancpain Replica Franck Muller Replica Omega Replica Patek Philippe Replica Watches Richard Mille Replica