Rólunk

A Fertilia Trans Kft. magyar tulajdonban lévő vállalkozás. A folyékony áruszállítás mellett tehergépkocsi szerviz is szerves részét képezi tevékenységünknek.
 
Járműparkunk 17 kamionból és 22 pótkocsiból áll. Pontos, jól szervezett logisztikai háttérrel kívánság szerinti időben szállítjuk az árut partnereinkhez, belföldön-külföldön egyaránt. Cégünk további erőssége, hogy a kistermelők igényeit is kielégítjük, ezért a kisebb mennyiségek szállítását ugyanúgy megoldjuk, mint a nagy volumenű rendelések vevőkhöz juttatását.
 
Az innováció eredményeként 2016-ban elindítottuk tehergépkocsi szakszervizünket. Ez egy saját, márkafüggetlen, jól felszerelt műhely, melyben BPW szerződéses partnerként, HALDEX, SAF, WABCO, KNORR-Bremse diagnosztikai és javítási szolgáltatások széles körével végezzük tehergépjárművek, pótkocsik és autóbuszok szervizelését, műszaki vizsgára való felkészítését.
 
A Fertilia Trans Kft. központja és logisztikai kapacitása, valamint szakszervize Enyingen található.
 
A folyamatosan bővülő ügyfélkörünk megbízható referenciát ad a gyors és korrekt ügyintézésről. Nemzetközi kapcsolattal is rendelkező sofőrjeink, képzett szakembereink, továbbá a korszerű felszereltség a biztosítéka, hogy szállítmánya és tehergépjárműve a legjobb kezekben van.
Tekintse meg referenciáinkat a Szolgáltatások menüpont alatt, és keressen fel minket bizalommal.
 

Szállítás – Szakszerviz problémáját megoldjuk!
 
 


 

Ajánlatkérés

Bármilyen folyékony áruszállítási és tehergépkocsi szervíz feladattal kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére. Kérjen tőlünk árajánlatot most!
Replica Watches